Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!

Last minute! Bij kinderspul.blog.nl kun je kaartjes winnen voor de Negen Maanden Beurs, editie 2010! Van 17 t/m 21 februari 2010 wordt de Negenmaandenbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Lekker shoppen dus! Als je een kindje verwacht of net hebt gekregen, komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs helpt je op weg, maar is ook gewoon een gezellig dagje uit. Vraag advies aan de vele deskundigen, laat je inspireren door de modeshows, doe mee met workshops en maak gebruik van de scherpe beursaanbiedingen. Kortom, je vindt er alles wat je nodig hebt onder één dak: van zwangerschap tot de eerste stapjes. Dit jaar is de Negenmaandenbeurs grootser dan ooit, met meer activiteiten en services voor de bezoekers. Dus mis ‘m niet! En hier maak je kans op gratis entree!  Wat te doen? Heel eenvoudig. Surf naar www.negenmaandenbeurs.nl en mail het bedrag dat je aan korting via de site kunt krijgen naar [email protected]. Mail tevens je adres bij je antwoord en wie weet maak jij kans op twee kaartjes. Kinderspul.blog.nl mag in totaal 10 kaartjes weggeven!

Lees ook:Eerste album TiTaTovenaar nu verkrijgbaar (en hier te winnen!)
Lees ook:Win kaartjes voor Negen Maanden Beurs
Lees ook:Win kaartjes voor Geronimo de Musical
Lees ook:Win hier gratis kaarten voor beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Colofon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!

  1. online

    Bedankt voor de interessante informatie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>