Restaurants met een hoog kindvriendelijkheidsgehalte

Uit eten gaan met je kinderen: bij ons beperkt het zich tot MacDonalds en een pannenkoeken-restaurant. Als ik uit eten ga, wil ik genieten. Ik heb dan geen zin me op te moeten vreten omdat mijn kinderen (overigens geheel terecht) het niet volhouden twee uur stil aan tafel te zitten. Kinderrestaurants zijn dan ook een echte zegen. Je kinderen kunnen zich perfect vermaken (en worden bij een beetje luxe uitvoering in de gaten en bezig gehouden) en jij kunt lekker ontspannen en eten. Op de website van HLN staan enkele leuke kindvriendelijke restaurants in België. Iemand goede tips (met website) voor Nederland? Meld het hieronder en ik schrijf er een stukje over!

Lees ook:iPhone-app leuke restaurants voor kinderen
Lees ook:BelgiĆ« brengt kinderval met stepje als ‘nieuwsbericht’
Lees ook:Uit eten met je kinderen: waar doe je dat nou het best?
Lees ook:Imagine: da’s pas een leuke kinderwinkel
Lees ook:Met 40% korting shoppen bij Kixx-online

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Restaurants met een hoog kindvriendelijkheidsgehalte

 1. Cindy

  Wat een toeval ;) Ik werk sinds kort bij Stroop&Zo. Sinds afgelopen dinsdag is Stroop&zo geopend.

  Dit is geen standaard pannenkoekenhuis maar een modern eethuis met maattijdsalades & soepen, seizoens & eigentijdse gerechten, speelzolder & zonneterras en de naam zegt het al voor de kinderen pannenkoeken&zo

  De website is http://www.stroopenzo.nl maar deze is nog niet helemaal klaar.

  Zou erg leuk zijn als jullie er een stukje overschrijven

  Groetjes Cindy

    /   Reply  / 
 2. genevieve

  wie weet het tel.nr van het pannekoekenhuis Stroop en zo??mail het even door:[email protected]!!!!zo snel mogelijk want we gaan maandag al als die dan open is tenminste.alvast bedankt!!

    /   Reply  / 
 3. Stephanie

  Wij gaan graag naar het Spoor in Sprang Capelle. Een hele drukke tent waar alles kan en waar je prima kunt eten (zeker voor volwassenen). De kinderen hebben een speelkamer met oppas, krijgen een sticker met naam en worden vanzelf geroepen als hun eten geserveerd wordt. Je hebt er echt geen omkijken naar. http://www.spoor-t.nl Reserveren is echt noodzakelijk.

    /   Reply  / 
 4. Annemarie

  Vrijdag bij Stroop&zo gegeten, het was weer geweldig. De kinderen een kinderpannenkoek met chocopasta gegeten tijdens ons voorgerecht, daarna boven spelen (onder toezicht van personeel). Voor ons dus ook een avond uit! Heerlijke zeeduivel voor mezelf, mijn man een pasta pikant met gamba’s, daarnaast een glaasje wijn en een fris. De auto voor de deur parkeren, kortom alles perfect geregeld. Stroop&zo “Het eethuis voor het hele gezin” volledig mee eens.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>