Succesvolle serie 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids!

Vanaf 14 september is het liedjesprogramma 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids. Iedere doordeweekse dag om 9.00 uur is het programma met kleurrijke tekenfilmpjes en vrolijke liedjes te zien in het Minikids blok. Door de liedjes, die door Jan Smit zijn geschreven en door zijn zus Monique Smit worden gezongen, leren de allerkleinsten onder ons allerlei basisdingen. Zo leren kleuters en peuters op een leuke manier tellen, de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer.Het eerste seizoen werd door kinderen én ouders heel goed ontvangen. Ook het boek met cd en de net nieuwe DVD en Puzzel zijn een ongekend succes.

27 september start de 2 Kleine Kleutertjes theatertour en zal in vele theaters door Nederland de voorstelling met Monique Smit te zien zijn.
Iedere doordeweekse dag om 09.00 uur in het Minikids-blok bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Lees ook:Nieuw kinderprogramma bij RTL: Keets Vlog!
Lees ook:Baby voor Monique Smit!
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013
Lees ook:Telekids vanaf 1 juli 24 uur per dag op tv!
Lees ook:Nieuwe Telekids serie: De Avonturen van Bollo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>