Alaaaf! Vier carnaval met de leukste Studio 100 figuren!

Nog even en carnaval barst weer los in ons land! Wil jij alvast in de stemming komen voor één van de leukste feestjes van het jaar? Studio 100 kan je daar heel goed bij helpen, want met de dvd ‘Plop en Prins Carnaval’ en de verkleedpakjes raak je helemaal in de carnavalssfeer. Ben jij ook zo gek op carnaval? Bekijk dan als voorproefje de dvd ‘Plop en Prins Carnaval’, ga zelf verkleed als jouw grootste Studio 100 held en vier feest met je beste vriendjes! Alaaaaf!Hoera! Binnenkort is het weer carnaval in het kabouterbos! En kabouters zijn gek op carnaval. Maar voor het zover is en iedereen zich kan gaan verkleden, moet er eerst een Prins Carnaval verkozen worden. Lui maakt grote kans, tenslotte is hij nog nooit aan de beurt geweest. Maar ook Klus wil dolgraag een keertje Prins Carnaval zijn. Wie zal het dit jaar worden?
Bij deze 75 minuten durende dvd zijn ook maar liefst 10 extra voorleesverhaaltjes gevoegd! Plopperdeplopperdeplop!

Studio 100 verkleedpakjes

Heb jij altijd al in de huid willen kruipen van één van je favoriete Studio 100 vrienden? Studio 100 presenteert de leukste carnavals verkleedpakjes waarin jij helemaal opvalt. Verkleed je als Bumba en geef een circusvoorstelling aan je familie en vrienden, ga over straat als een echte piraat, kruip in de huid van Mega Mindy en vang de boeven in het dorp of zing en dans in één van de jurkjes van K3! Je favoriete vrienden van Studio 100 kunnen wel wat hulp gebruiken en zijn er weer klaar voor om samen met jou het grootste verkleedfeest van Nederland te vieren!

Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!
Lees ook:Nieuwe single van jarige Samson & Gert
Lees ook:Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>