Wickie en de Schat van de Goden op DVD

In de film ‘Wickie en de Schat van de Goden’ moet Wickie zijn vader bevrijden en gaat hij op zoek naar een legendarische schat! Zal het hem dan eindelijk lukken om een echte Viking te worden? Dit spannende Vikingavontuur is vanaf vandaag beschikbaar op DVD!In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickies vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van het paleis om zijn nek. Maar wanneer Halvar op zoek gaat naar de schat, wordt hij ontvoerd door Vreselijke Sven.
Wickie, die volgens zijn vader nooit een echte Viking zal worden, heeft eindelijk de kans om zich te bewijzen. Als plaatsvervangend aanvoerder geeft hij leiding aan de sterke Vikingen Tjure , Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe en krijgt daarbij hulp van de onverschrokken Svenja. Ze zetten koers naar Kaap de Vrees en trotseren woeste oceanen, bereizen tropische eilanden en gevaarlijke met ijs bedekte onbewoonbare gebieden. Wickie is vastbesloten om zijn vader te bevrijden van Vreselijke Sven én de Schat van de Goden te vinden. En Wickie zou Wickie niet zijn als hij niet een paar geniale invallen zou hebben waarmee hij Sven te slim af zal zijn…

In deze 90 minuten durende film neemt Wickie iedereen van 6 jaar en ouder mee in een avontuur vol spanning en gevaar!

Lees ook:Vrolijk voorjaar met Wickie en zijn vriendjes!
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!
Lees ook:Win een nieuw Studio 100 spel bij Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Nieuwe theatershow: Pippi en de Zeven Zeeën
Lees ook:Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand…brrr….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>