Na Barbie’s Bruiloft nu ook Barbie’s Baby (Oh Nee Hè…)

Het kon niet uitblijven: na Barbie’s Bruiloft, krijgen we nu ook Barbie’s Baby. En ik ben bang dat ik daar een stuk minder hard om kan lachen. Dat die twee leeghoofden elkaar gek maken, is één… Maar dat er nu een kleine bij betrokken is… Ik weet niet of ik dat wel wil zien. De Haagse Oh Oh Cherso-ster gaat van Barbie’s Bruiloft naar Barbie’s Baby, want de camera’s blijven haar volgen tijdens haar zwangerschap. Dat verklapte ze dinsdag in de radioshow van Jeroen van Inkel bij Q-music.
“Ik vind het hartstikke leuk dat er een tweede serie komt, en mijn familie ook”, zei Barbie. Op de vraag of ze er goed voor wordt betaald, antwoordde ze: “Tuurlijk, anders had ik het niet gedaan. Iedereen verdient er gewoon lekker zijn boterham mee.”
De camera’s staan er waarschijnlijk niet pontificaal bovenop als Barbie aan het bevallen is. Maar na de bevalling mogen de televisiekijkers gewoon weer meegluren, zegt de realityster.  In Barbie’s Bruiloft werd dinsdag bekend dat de Haagse in verwachting is van een dochter. Barbie, die eigenlijk Samantha heet, is dolgelukkig met het nieuws. “Yes, ik krijg een Barbie”, was haar reactie. De blondine is van plan het hele huis om te toveren tot Barbie-huis. “Alles wordt roze.” Kersverse echtgenoot Michael is niet bang dat hij straks niks meer te zeggen heeft in een huis vol vrouwen. “Ik blijf toch de man des huizes.” Barbie’s Baby is vanaf augustus te zien bij RTL5. Barbie is ook in augustus uitgerekend.

Bron: nu.nl

Lees ook:Moeder pleit voor donkere Barbie-pop!
Lees ook:Mattel introduceert atletische en Hollandse Barbie’s
Lees ook:Laat jij je kind met deze ordinaire barbie spelen?
Lees ook:Barbie krijgt op haar vijftigste een make-over
Lees ook:Barbie verliest het in Amerika van…Frozen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>