Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!

Goed nieuws voor de allerkleinste televisieaddicts! Na de boekjes, tv-series en musicals, krijgt Nijntje nu ook haar eigen bioscoopfilm, zo lees ik net op De Telegraaf. Deze week is het productieproces begonnen. Het is de eerste bioscoopfilm over het beroemde konijntje van Dick Bruna. In de film gaan Nijntje en haar vriendjes op speurtocht door de dierentuin en beleven ze allerlei avonturen. Er zijn veel vrolijke liedjes te horen. Dieren, kleuren, vormen en geluiden spelen een belangrijke rol. Het moet hilarisch zijn, met je peuter naar de film.De werktitel is ‘Nijntje de film’. Hans Perk doet de regie. De film gaat naar verwachting in januari 2013 in première. Het is de bedoeling dat hij naast Nederland ook in andere landen in de bioscoop komt. Naast Warner Bros Nederland zijn ook Telescreen Filmproducties, Mercis bv (dat de rechten beheert van Dick Bruna), het Deense A.Film Production en de KRO bij de film betrokken. Hij wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Filmfonds, het CoBO-Fonds en het mediaprogramma van de Europese Unie.

Mocht je nou niet kunnen wachten, kan ik je de site van Nijntje erg aanraden. Heb ik me met mijn kleine kids destijds erg mee vermaakt!

Lees ook:Nijntje de film is ‘Gouden Film’ met 100.000 bezoeker
Lees ook:Nijntje krijgt nieuwe kleren!
Lees ook:Nijntje heeft eigen boekenbon
Lees ook:Etiquette Clothiers lanceert unieke collectie Nijntje sokken
Lees ook:Win twee gratis kaartjes voor de allernieuwste Nijntje musical!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>