SBS zoekt paranormale kinderen

Ik vind het altijd een beetje creepy, als kinderen verklaren dingen te zien en te horen die wij niet horen. Ik kreeg dan ook de rillingen van en film als Sixth Sense. en nu kunnen we op die manier ‘griezelen’ op SBS 6. De zender komt namelijk met een nieuw tv-format waarin paranormale kinderen centraal staan. Kinderen hebben vaker paranormale ervaringen dan volwassenen. Vaak is het voor henzelf en hun directe omgeving lastig om deze onverklaarbare gebeurtenissen een plek te geven. Het programma speelt in op deze hulpvraag. Liesbeth van Dijk, finalist uit de eerste reeks van het programma Het Zesde Zintuig, begeleidt de kinderen en hun ouders bij het omgaan met deze bijzondere gave. Het programma is binnenkort bij SBS 6 te zien.┬á Ge├»nteresseerden kunnen zich aanmelden voor het programma door een email te sturen naar

[email protected]

Lees ook:Is je kind paranormaal? SBS zoekt je!
Lees ook:Paranormaal kind thuis? SBS zoekt je!
Lees ook:Paranormale kindertjes door SBS een hype aan het worden
Lees ook:Symposium: Gun kinderen hun eigen label
Lees ook:K3 geeft gratis optreden in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>