Nederlandse Ralf wint Junior Songfestival

Wat de volwassen in Nederland niet lukt, lukt de kinderen wel. We hebben een songfestival op onze naam staan! De Nederlandse Ralf Mackenbach heeft het Eurovisie Junior Songfestival in Kiev gewonnen. Met zijn zelf geschreven liedje Click Clack over tapdansen was hij de absolute nummer een! Waar het Eurovisie-Songfestival meestal een Oost-Europees-feestje is waarbij de landende punten aan elkaar geven waren dit keer Nederland en Belgiƫ, de kleine Laura Omloop met een jodelliedje, favoriet. Lang streden beide buurlanden om de eer, met Armeniƫ, met een liedje over de FC Barcelona, als goede derde. In de laatste fase deed ook Rusland nog mee om de winst.

Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival
Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Malta wint Junior Songfestival 2013
Lees ook:Wit-Rusland wint Junior Songfestival 2007, Nederland wordt elfde
Lees ook:Marcia & Anastacia, mierzoete Russische tweeling wint Junior Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>