Club van Sinterklaas weer dagelijks op tv

Je kunt ze aan het einde van de rit waarschijnlijk niet meer zien of horen, maar voor nu kunnen de pieten van de Club van Sinterklaas op Jetix je kind meer dan rustig houden. Die van mij zijn in elk geval al weer sinds gisteren volledig opgegaan in het verhaal. Zojuist kregen we te horen dat we stil moesten zijn: 'Dit is geen herhaling van vorig jaar meer! Dit gebeurt nu! Echt!', aldus onze 6-jarige zoon. Prima, wat jij wilt! Vanaf 29 oktober, iedere dag om 07.40 en 17.30.

 

Lees ook:Nieuwe serie Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub start bij Telekids
Lees ook:iCentre Nederland maakt slechte 1 aprilgrap basisschool goed
Lees ook:Koop je kids gerust om als ze geen groenten willen eten
Lees ook:Nieuwe tour K3 direct na finale zoektocht gepland
Lees ook:Stil op de blog, druk in het leven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Club van Sinterklaas weer dagelijks op tv

  1. Olga

    Oja, die van mij (van 7 en die ook nog heilig gelooft)zit ook al aan de buis geplakt. Eerst dacht ze dat de pieten toneelspelers waren omdat ze ze nooit ziet bij de intocht. Maar nu ze de ‘echte’ originele sint een paar keer in beeld heeft gezien, denkt ze ook dat dit echte pieten zijn en geen toneelspelers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>