Weg met kids? Surf eerst even langs bijzonderpekje.nl

Zo: het wordt eens tijd dat we aandacht gaan besteden aan een website waar ik mijn hart behoorlijk aan heb verloren. Op Bijzonderplekje.nl vind je een verzameling van…juist: de allerleukste en meest bijzondere plekjes! Lekker met je kids genieten in een pipowagen? Of op pad met een oude Volkswagenbus? Bijzonderplekje.nl heeft het voor je ‘gebundeld’. Samenstelster Marleen Brekelmans is een echte levensgenieter  (en moeder van drie kinderen!) en dat merk je aan alles. Hoe ze schrijft over de plaatsen die ze allemaal (in Nederland én Europa) heeft aangedaan, doet je maar één ding willen: daar ook naartoe, met je kids! Maar mocht je er ook een keertje samen uit willen, of met vriendinnen willen lunchen of en high tea doen, dan ben je hier aan het juiste adres . Heel veel plezier met surfen op haar site. Enne…heb je nou een geweldige tip voor Marleen: een ook door haar nog onontdekt plekje…mail ‘m d’r dan!

Lees ook:Het is nog sale, maar het wordt al voorjaar bij Daantjes4Kids
Lees ook:‘Geboren met een schisis’, zo moeder, zo zoon
Lees ook:Samson en Gert op het witte doek
Lees ook:Hemels for Kids…daar is het…hemels voor kids!
Lees ook:Jouw kinderen een rol in Sesamstraat?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weg met kids? Surf eerst even langs bijzonderpekje.nl

  1. VCA

    Soms weet je het als ouder ook niet waar je naar toe moet gaan. Tips zijn altijd welkom. Ik kan de site dus goed gebruiken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>