Site Zappelin goed te doen voor computerende peuters

'Mama, mag ik op de super?' Andere woorden voor 'Mama, mag ik op de computer.' Onze 3-jarige dochter krijgt steeds mee in de gaten dat een computer toch wel heel erg interessant is, en dus wil zij ook wel eens 'met de muis'. Bij de Hema hebben we een leuke kindermuis aangeschaft (5,95 euro, té leuk) en uiteraard beperken we de computertijd zoveel mogelijk om peuter-RSI te voorkomen. Eventjes mag. Maar waar maak je een 3-jarige nou blij mee?

Heel simpel: met spelletjes van de Zappelin-site. Mijn dochters favoriet: verschillen zoeken met Bumba of de Flip de Beer-kleurplaten met de muis inkleuren. Bizar hoe snel die kleintjes het oppikken. En erg leuk om naar te kijken…

Lees ook:Gratis spelletjes voor Nintendo DS
Lees ook:Gestampte Muisjes
Lees ook:95% ouders heeft een favoriet kind
Lees ook:Steeds meer moeders krijgen van dochters kritiek op kledingstijl
Lees ook:Lief! Lifestyle is echt té lief!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>