Nieuw: Bobbi Memo-spel (win maar eens van je kind!)

Naast de succesvolle boekjes, komt Bobbi nu ook met een Memo-spel. Een feest van herkenning! De kleurige plaatjes nodigen uit om te vertellen, om te fantaseren en om te benoemen. Wat doet Bobbi nu? Spelen met de blokken, cavia’s knuffelen, slapen, tandenpoetsen, fietsen en nog veel meer. Draai dus maar snel de kaartjes om. Behalve training van het geheugen en de concentratie wordt spelenderwijs de woordenschat van je kind groter. Een heerlijk gezelschapsspel om samen te spelen.

 

Bobbi’s Memo-spel (24×2 vrolijke stevige kaartjes) is verkrijgbaar voor € 9,95

Over Bobbi
Het beertje Bobbi is ontworpen door Monica Maas (Texel). Sinds 2002 wordt de succesvolle serie over Bobbi en zijn vriendjes uitgegeven door Uitgeverij Kluitman. Door de herkenbaarheid en de verschillende thema’s zijn de boekjes geliefd bij peuters, kleuters, (groot)-ouders en leerkrachten.

Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!
Lees ook:Kinderboek in beeld: Bobbi verkleedt zich!
Lees ook:Bobbi ABC: nu kopen om het volgende schooljaar goed te beginnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>