Middelbaar onderwijs leraren krijgen ruim voldoende

Hoewel er flink gemopperd en gefoeterd wordt, geven Nederlandse leerlingen in het middelbaar onderwijs hun leraren gemiddeld een 6,9 voor hun onderwijs. En dat is, volgens de theorie van diezelfde leerlingen, een ruim voldoende. Opvallend is overigens het cijfer dat de leraren van het misschien wel saaiste vak krijgen…Geschiedenisleraren kregen namelijk met een gemiddelde van 7,7 de beste beoordeling. De leraren tekenen komen als minst populair uit de beoordeling naar voren. Dat blijkt uit een onderzoek dat de website Beoordeelmijnleraar.nl maandag bekendmaakte. Ruim 36.000 leerlingen gaven de afgelopen maanden hun mening over hun docenten. Bijna driekwart van de leraren kregen een voldoende van hun pupillen.

Lees ook:Te weinig aandacht voor schoolkinderen door te veel probleemgevallen
Lees ook:Ontbijten; daar doet één op de zes kinderen niet aan
Lees ook:Geen loonsverhoging voor trage leraren
Lees ook:Etnisch gemengde scholen presteren slechter
Lees ook:Hoogbegaafdde kids komen aandacht tekort

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Middelbaar onderwijs leraren krijgen ruim voldoende

 1. U Kowala

  Okna legnica U Kowala Krzysztof Kowal,Izerska 36 pok 10 59-220 Legnica, telefon 602 374 606 parkiety rolety cyklinowanie legnicy

    /   Reply  / 
 2. prefab homes

  How are You mate, that’s a good blog of yours, hope You wont mind adding your website to favorites? Thanks, have a nice day!

    /   Reply  / 
 3. Laurence Labauve

  Very interesting post – may be old, but it surely was new to me. I wanted say thank you for this good article Middelbaar onderwijs leraren krijgen ruim voldoende | Kinderspul! I positively loved reading each bit of it. I have you bookmarked to take a look at new articles you post.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>