Win het nieuwe Prinsessia jurkje op kinderspul.blog.nl!

Driedubbelfeest in december! Wij mogen namelijk van Studio 100 voor echte kleine prinsessen in de dop deze Prinsessiajurk weggeven. Dus had jij eigenlijk in een kasteel moeten wonen en ga je later met een prins trouwen? Dan doe je mee aan onze actie! Want wie weet loop jij binnenkort wel te shinen in deze geweldig mooie roze jurk! Ga je weer mee naar de wereld van prinsen en kastelen? Dan kunnen jij en je vriendinnen leren, hoe je in prinsessen kleren moet poseren! De tv-serie ‘Prinsessia’ over vijf prinsessen op een prinsessenschool is sinds het voorjaar van 2014 te zien bij NPO Zappelin op 3 en in een mum van tijd ongekend populair geworden. Met Prinsessia ben je na elke nieuwe les een beetje meer prinses, maar nu kun je er ook uitzien als een echte Prinsessia prinses! Na ‘Het Grote Prinsessenboek’ is vanaf vandaag ook het enige echte jurkje van Prinsessia verkrijgbaar! Waan je in de wereld van Prinses Linde, Prinses Iris, Prinses Roos, Prinses Madeliefje en Prinses Violet en beleef net als hen de avonturen van Prinsessia. Is dat een droom die jij en je vriendinnen delen? Ga dan snel naar de winkel en word ook een Prinsessia prinses, want het is zo fijn om prinses te zijn!

Prins op ’t witte paard
Bij een echte prinses hoort natuurlijk een prins op ’t witte paard. Heb jij jouw prins al gevonden? De prinsessen van Prinsessia zijn op zoek naar hun prins op ’t witte paard en daar hebben ze een heel leuk liedje over gemaakt, genaamd ‘Prins op ’t witte paard’! De nieuwe single staat ook op het allereerste Prinsessia album ‘Goud’, dat sinds enkele weken in de winkel ligt. Via deze link kun je de nieuwe single van Prinsessia, ‘Prins op ’t witte paard’, bekijken en beluisteren! Zing en dans je mee met Prinses Linde, Prinses Iris, Prinses Roos, Prinses Madeliefje en Prinses Violet?

Wil je de jurk winnen? Laat ons dan voor 20 december weten waarom jij de leukste prinses ter wereld bent! Mail je antwoord naar [email protected] en vergeet je adresgegevens niet. Wie weet… Enne…dan wel alle kikkers kussen hè? Wie weet vind jij zo je prins!

Lees ook:De ultieme kans om een echte prinses te zijn… Bij de fandagen van Prinsessia!
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!
Lees ook:Ook prinsesjes gaan naar school – tentoonstelling
Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Prinses Ariane gezegend met water uit de Jordaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>