Bulbby.com bestaat 10 jaar en geeft een gave reistrolley weg!

Iedere moeder in Nederland heeft wel eens van Bulbby gehoord. Als je een item persoonlijk wilt maken, moet je bij deze gave webwinkel zijn. Het is alweer 10 jaar geleden dat Bulbby van start ging als allereerste webwinkel in Nederland in gepersonaliseerde artikelen. In 2004 klein begonnen vanuit huis en in 2014 uitgegroeid tot een organisatie met een enthousiast team van 12 medewerkers. En nog steeds verkopen ze de allerleukste artikelen, waarmee je onder andere jouw kleintje blij kunt maken. Om het feestje te vieren, geeft Bulbby een reistrolley weg aan de lezers van kinderspul! Wat je daarvoor moet doen?

Heel simpel! Surf naar www.bulbby.com en zoek op hoeveel orders Bulbby per jaar minimaal binnenkrijgt! Mail het antwoord op die vraag voor 10 juli naar [email protected] en wie weet win jij een reistrolley voor je kleintje!

In het begin richtte Bulbby zich vooral op de baby- en kindermarkt. Hier was de interesse in producten met naam zoals de kraamcadeaus het grootste. De laatste jaren ontstond er een uitbreiding in leeftijdsgroep en kunnen ook de grotere kinderen, volwassenen en sportverenigingen bij Bulbby terecht. Daarnaast is Bulbby ook steeds groter aan het worden in de B2B markt. Ook deze partijen hebben steeds vaker behoefte aan een persoonlijk cadeau voor hun relaties en medewerkers.
Begonnen met vooral een groot assortiment in tassen met naam is de afgelopen jaren het productfolio van Bulbby flink uitgebreid. Naast een uitbreiding in kleding en textiel heeft Bulbby onlangs ook een sublimatieprinter aangeschaft. Dit betekent dat er nu in full colour en ook op andere materialen geprint kan worden. Mokken, telefoonhoesjes, broodtrommels en bidons zijn hier enkele succesvolle voorbeelden van.Bulbby onderscheidt zich van andere vergelijkbare organisaties door haar eigen designs en eigen ontworpen producten. Bulbby heeft geregeld nieuwe producten en designs en speelt in op de actualiteit. De speciaal ontworpen Braziliaanse prints op de oranjes shirts zijn hier een goed voorbeeld van.

Over Bulbby: Bulbby is een webwinkel met een grote collectie tassen, kleding, textiel, cadeaus en nog veel meer. Alle producten worden onder eigen label geproduceerd in de gewenste kleur en maat en met de naam en opdruk die jij kiest. Met de handige ontwerptool creƫer je snel je eigen unieke, persoonlijke product.

Lees ook:Bulbby bedrukt bijna alles voor je kind!
Lees ook:ADV: Reistrolley met je naam erop!
Lees ook:Win een persoonlijk koninginnedag shirt of cap van Bulbby
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Hoe cool, een luizenzak met je eigen naam erop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>