De tien regels van een peuter

Haha! Dit plaatje kwam ik tegen en ik wilde het jullie niet onthouden. Hoe een kleuter over zijn bezittingen denkt. Het klopt zo ontzettend! Alles maar uit je handen graaien, van andere kinderen afpakken: hoe fijn dat je denkt dat je bij al die acties voor 100% in je volste recht staat! Maar, ouders van peuters, troost je…dit is echt een kwaal die van voorbijgaande aard is!

Lees ook:Kind ziek? Het kan best naar school… (vindt 50%)
Lees ook:Peuters in Amsterdam met 2,5 jaar naar school
Lees ook:Eén op de 20 crèches is slecht
Lees ook:Vandaag is het dag van de leerplicht! (Niet gespijbeld?)
Lees ook:Testosteron schuld van spijbelende jongens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>