100% Mama Event: voor hippe moeders van té leuke kinderen

Al leuke plannen in september? Wat dacht je van Het 100% Mama event? Enjoying the good life  is het lifestyle event voor de (bijna) mama die het beste uit haar (gezins) leven wil halen.  Werken, ontspanning, plezier, genieten met en zonder kind. Alles is te combineren en even belangrijk. Je bent Mama maar ook partner, vriendin, zus, dochter & carrière vrouw. De moderne (bijna Mama) heeft brede interesses maar is vaak beperkt in tijd. Met het Mama event bieden we de mogelijkheid om in één dag te shoppen bij de leukste shops, inspiratie op te doen voor een bijzondere vakantie, de beste cocktail ooit te drinken, innovatieve gadgets te scoren en tips en trucs over zaken als koken, beauty en opvoeding te krijgen. Daarnaast is er ook heel veel te doen voor de kids. Kortom, alle facetten uit het leven van een 100% mama komen aan bod! Het event draait om (aanstaande) mama en kind. ( van 0 t/m 10 jaar)  Het 100% Mama Event zal op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 in LP2 te Rotterdam plaatsvinden.

 

Zaterdag 13 september  &  Zondag 14 september

10.00- 18.00 uur

LP2 – Wilhelminakade 326 Rotterdam

Presale tickets zijn hier verkrijgbaar

Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Samen met de kinderen naar dino’s kijken
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:Kaartverkoop afscheidstour Karen, Kristel en Josje van start!
Lees ook:Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>