Dit krijg je als je je kind iedere dag fotografeert…

Mijn dochter is nu vier maanden en ik maak iedere maand op de 20ste een foto van haar, zodat ik na een jaar een mooie slinger met twaalf foto’s heb. En daarna stap ik over op ‘ieder jaar’. Het is zo leuk om de verandering van je kind zo vast te leggen en de ontwikkeling te zien! Maar je hebt altijd ouders die dat nog net even iets fanatieker doen… Munish Bansal, een trotse vader, maakte 18 jaar lang elke dag een foto van zijn dochter. Nu zijn we 18 jaar verder en heeft dat een schitterende compilatie opgeleverd, die ik tegenkwam op De Telegraaf.

Vader Munish Bansal begon met fotograferen toen zijn vrouw Rita echo’s liet maken van zijn nog ongeboren dochter. Daarna fotografeerde hij zijn dochter Suman als baby, kleuter, tiener en studente. Het leverde zo’n 6.570 foto’s op. Te cool!

Lees ook:Vader Brad Pitt profiteert niet
Lees ook:Kijk eens: deze foto’s bewijzen dat flesvoeding ook prachtig is!
Lees ook:Facebook verwijdert én staat foto pasgeboren baby weer toe
Lees ook:Steeds meer baby’s te vinden op Facebook
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>