De allerleukste familieplanner van Pimpelmees!

Het nieuwe jaar is begonnen. De vakanties zijn voorbij en iedereen is weer aan het werk en naar school. We schrijven afspraken op losse papiertjes of zetten het even snel in onze telefoon. We raken het kwijt of weten niet meer met wie we wanneer hadden afgesproken. De familieplanner van Pimpelmees is de ideale oplossing om op een gezellige manier met het hele gezin de nog komende weken (vol) te plannen. Er is plek voor 6 gezinsleden (papa, mama, dochter, zoon, hond, kat, etc) die elk een eigen diertje kiezen. Onder deze diertjes kunnen per dag verschillende bijzondere bezigheden worden opgeschreven. Elke week is op een aparte pagina geplaatst, wat een mooi overzicht biedt voor de afspraken die komende week gemaakt zijn. Op deze manier leren kinderen spelenderwijs plannen, en vergeten papa en mama niet wanneer de sportles is. In de planner is ook ruimte voor notities en is er een pagina voor belangrijke informatie.

De warme, gezellige familieplanner van Pimpelmees is niet alleen leuk voor ouders maar ook handig voor kinderen en geheel in de stijl van Pimpelmees.

De familieplanner is te bestellen voor €16,95 op www.pimpelmees.com

Over Pimpelmees
In 2009 hebben de zussen Ingeborg en Marieke Pimpelmees opgericht. Nostalgie en fijne kleuren staan centraal in de ontwerpen van het duo. Vogels, bloemen, boeddha’s en dieren geven in combinatie met een vleugje humor en de juiste combinatie van kleur de vintage/spirituele stijl die ze gebruiken in de bekende Pimpelmees geboortekaartjes. Naast geboortekaartjes zijn er van Pimpelmees ook trouwkaarten, stationery, inpakpapier, ansichtkaarten en binnenkort kinderbehang verkrijgbaar.

Lees ook:Behang van Pimpelmees in Wonen bijlage van De Telegraaf!
Lees ook:De allermooiste murals voor kinderkamers
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen
Lees ook:De mooiste geboortekaartjes op hippe-geboortekaartjes.nl
Lees ook:Gespot: Tsjip geboortekaartje, geboortekaartjes met een origineel ontwerp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>