Meerendeel kinderen schaamt zich voor vader

Het wordt tijd dat vaders er wat hipper bij gaan lopen. Want hun kids schamen zich een beetje. En dat is geen incident: ruim 7 op de 10 van de jongeren zegt zich wel eens te schamen voor hun vader wat betreft hun gevoel voor mode. Moeders: help vaders een beetje. En vaders: blijf niet zo in de tijd hangen!Als de jongeren gevraagd wordt wat zij het liefst aan hun vader zouden willen veranderen, zeggen bijna 1 op de 4 jongeren volmondig dat de kleding en modeaccessoires hiervoor in aanmerking komen. 41 procent vindt dat vaderlief echt iets aan zijn gewicht moet doen en 27,7 procent zou hem het liefst vandaag nog naar de kapper sturen. Behalve voor een slechte kledingkeuze schamen jongeren zich ook voor de indruk die hij probeert te maken (35%) en zijn humor (41%). Ruim de helft geneert zich vooral bij vrienden en 45 procent zelfs ook bij vreemden.

Ondanks alle kritiek die zij moeten verduren, trekt bijna de helft van de vaders zich hier niets van aan. Zo zegt 45,6 procent van de jongeren dat hun vader ervan overtuigd is dat er niets mis is met zijn uiterlijk.

Lees ook:Kids willen meer tijd met papa en mama
Lees ook:Nederlandse kinderen trots op hun vaders
Lees ook:Kinderen willen dat ouders veel tijd met ze doorbrengen
Lees ook:Kinderen favoriet onderwerp op Facebook bij meeste ouders
Lees ook:Ouders hebben geen idee welke games hun kinderen spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>