In Kinderen lezen over angst, perfecte moeders en zwanger & dieet

Ik heb me vandaag eens heerlijk verloren in een tijdschrift. Dat mag, want ik ben vanmorgen aangekomen op ons vakantieadres, waar luieren is toegestaan. Ik heb het blad Kinderen gelezen. Erg leuk! Enkele onderwerpen? Perfecte moeders: gelukkig bestaan ze niet (hoe herkenbaar!) – Schrijfster Susan Smit: ‘Helaas,ik ben geen oermoeder’ – Rustig ruziemaken in 10 stappen: stap 1: niet tijdens ‘t gezinsspitsuur – Zwanger en veganistisch: gaat dat samen? – ‘Hellup, een spin’: hoe je jouw angst niet overbrengt op je kind – 1ste keer: 16 uur, 2de keer: 6 uur: wat zegt je eerste bevalling over je tweede? Ik kan je het magazine van harte aanbevelen. Het is te bestellen bij Magvilla!

Lees ook:Koop de Flair Mama en Ariadne at Home Kinderen bij Magvilla
Lees ook:Nieuw gratis magazine over vruchtbaarheidsproblemen: Uitgerekend Jij
Lees ook:Samen Zwanger: zeven twijfels van moeders
Lees ook:Peuter niet bang voor ENORME spin (filmpje)
Lees ook:Fit tijdens en na je zwangerschap, met deze DVD’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>