Gastouder moet per januari volgend jaar aan strenge eisen voldoen

Het wordt het ons werkende ouders niet heel veel makkelijker gemaakt het hoofd boven water te houden. Het beroep gastouder gaat namelijk een stuk ingewikkelder worden! Ouders die een gastouder zonder diploma op hun kind laten passen, moeten hun vergoeding kinderopvang terugbetalen, meldt het Nederlands Dagblad.  Volgend jaar moeten gastouders allemaal een diploma halen om zo te laten zien dat ze aan de nieuwe deskundigheidseisen voldoen. Volgens werkgevers in de kinderopvang is het belachelijk dat ouders verantwoordelijk worden voor de kwaliteit van de gastouder.

Lees hier het hele bericht… Regels, regels, regels; we verdrinken er nog een keertje in! Boink, de belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang, wordt ondertussen overspoeld met telefoontjes van ongeruste ouders. Wordt vervolgd, gok ik zomaar…x

Lees ook:Aantal kinderen bij gastouders verdubbeld
Lees ook:Een op de vijf kinderen naar kinderopvang
Lees ook:Lesbische moeder mag nu ook kind erkennen
Lees ook:Gastouders moeten gemeenten onnodig veel geld betalen
Lees ook:Al eens over een gastouder van Gastouderland nagedacht?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>