Ouders, poets de tandjes van de kids eens beter!

Kinderen van vijf jaar en ouder hebben al veel gaatjes in hun kiezen. Dat blijkt uit een onderzoek van tandpastamerk Elmex.   Bij 4-jarigen heeft 10 procent gaatjes. Bij kinderen van vijf jaar ligt het percentage op 44 procent. Elmex voert, samen met tandartsorganisaties, actie om kinderen vaker hun tanden te laten poetsen. Ouders moeten hun kind met poetsen laten beginnen zodra het tandjes krijgt. De boodschap lijkt me helder: POETSEN, POETSEN, POETSEN!

Lees ook:Het is slecht gesteld met de tanden van kinderen
Lees ook:41% van alle vijfjarigen heeft gaatjes in het melkgebit
Lees ook:Poets ook de tandjes van een tandenloze baby!
Lees ook:Tandbeschermd snoep werkt echt!
Lees ook:Helft kinderen heeft tandbederf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>