Aangrijpend artikel over pesten in de nieuwste Jan

In de Jan van september staat een aangrijpend artikel over een meisje dat tijdens haar basisschooltijd gruwelijk gepest is. Het onvermogen van de ouders er iets aan te doen, de laksheid van de school: tijdens het lezen maak je je verschrikkelijk kwaad dat dit kan gebeuren. Maar juist de dapperheid van dit meisje maken het verhaal zo ontroerend. Hoe een kind de zaken zo verstandig aan weet te pakken: hulde! Ik kan ouders aanraden dit artikel te lezen. De destbetreffende Jan ligt nu in de winkel. Overigens ligt de kinder-uitvoering van Jan – 'Jantje' vanaf 25 september weer in de winkel!

Lees ook:Ook; het tijdschrift voor opa’s en oma’s (en kleinkinderen!)
Lees ook:JANtje al net zo leuk als JAN
Lees ook:Angela Groothuizen brengt eerste kinderboek met liedje uit
Lees ook:Wie is er gelukkig? Enig kind of kind met broers/zussen?
Lees ook:Dagboek van een muts 8 – Er was eens…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>