Brei eens een muts met een baard voor je baby

Even lachen? Dat doe je met deze breisels. Weer eens wat anders dan een standaard muts! Je baby met een baard, hoe grappig is dat! Wil je zelf ook op deze creatieve wijze aan de slag, dan kun je op deze website uitzoeken hoe je dat moet doen. Gegarandeerd dat je kleintje alle aandacht krijgt! (Overigens is wachten met deze gekheid wel een aanrader, voorlopig is het veel te warm!)

Lees ook:Dagboek van een muts 8 – Er was eens…
Lees ook:Kijk eens wat een leuke loopau…eeeh loopinsect
Lees ook:Bij Vintykids koop je ‘beter’ tweedehands kinderkleding!
Lees ook:Kindermoment.nl: voor het betere surfwerk met je kind!
Lees ook:Online ziekenhuis moet angst bij kinderen wegnemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>