Prins George en Harper Beckham populairste kids van Groot-Brittannië

De eenjarige prins George en de driejarige Harper Beckham zijn gekozen tot de populairste kinderen van Groot-Brittannië. Dat verbaast mij niets. Het zijn ook wel popjes! De Britse website YouGov vroeg aan ruim tweeduizend Britten om hun ‘fantasiefamilie’ samen te stellen. De populairste kinderen voor dit fictieve gezin zijn volgens de deelnemende Britten prins George, met 32 procent van de stemmen en Harper Beckham, de dochter van David en Victoria Beckham, met 18 procent van de stemmen.Als favoriete vader kozen de deelnemers voor David Beckham en acteur Colin Firth, met ieder 20 procent van de stemmen.   De Britse presentatrice Holly Willoughby werd met 24 procent van de stemmen gekozen tot meest favoriete moeder. Haar collega Davina McCall werd tweede, met 16 procent van de semmen. Actrice Judi Dench werd met 32 procent van de stemmen gekozen tot favoriete oma, gevolgd door Mary Berry, jurylid van het televisieprogramma Great British Bake Off, die tweede werd met 17 procent van de stemmen.

Lees ook:Beckhams echte voorbeeldouders!
Lees ook:Zie hier de favoriete babynamen van de Engelsen!
Lees ook:17 maanden en nu al een van de best geklede Britse mannen…
Lees ook:George en William populaire babynamen
Lees ook:Middelste kind Victoria en David Beckham op lijst best geklede mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>