Dag van nationale rouw…

Voor alle kinderen die aan boord van vlucht MH17 zaten. Voor alle kinderen die door deze rampspoed hun geliefde ouders moeten missen. Voor alle kinderen van wie de meester of juf nooit meer voor de klas zullen staan. Voor alle kinderen die verdriet hebben om dit afschuwelijke drama. Nederland was vandaag als één bij jullie en zal dat blijven. Dit vergeten wij niet. Jullie vergeten wij niet.

Lees ook:Jongetjes met grote snavels zijn het meest populair
Lees ook:Was zoektocht ouders Maddie één grote fake?
Lees ook:Lieke van Lexmond krijgt een kindje!
Lees ook:Roken een stuk minder stoer als populaire kids het niet doen
Lees ook:Jaap Jongbloed onthult monument voor vermiste kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>