Meesters en juffen van Nederland: hoe correct is uw spelling?

Zojuist zet een juf die ik van vroeger ken op haar Facebook dat haar dochter ‘strondberoerd’ is. Zou ze weten dat stront met een T is? En zou ze dat dan wel goed aan haar kinderen leren? Ik ben blij dat mijn dochter niet bij haar in de klas zit! Toch zegt dat niets, want menig juf of meester spelt beroerd. Een moeder waagde de dappere stap op wat mails van de leerkracht op haar Twitter te zetten (zie foto). De schok was groot! Toen de moeder, Ragna van Hummel een van de juffen attendeerde op de zorgelijke fouten in de mailwisselingen, reageerde zij met: “Soms schrijf ik een mail ‘in de losse pols’.”  In de losse pols… Ai, ai, ai.. De directeur van de basisschool reageerde met: “We zullen alert zijn.” Nou, ik stel voor dat de desbetreffende juf in de schoolvakantie wat bijles krijgt! Foei!

Lees ook:App dwingt kinderen hun ouders terug te bellen…
Lees ook:Kleine kleuterbeautyqueens in de nieuwste Linda
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!
Lees ook:Moeder bevalt van dochter in auto langs snelweg
Lees ook:Opa en Oma; 32 en 33 jaar jong!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>