Voorkom een vechtscheiding voor DE KINDEREN!

Scheidingen zijn de perfecte voedingsbodem voor heftige gevechten die veel levens kapot maken, vooral die van kinderen. Van de jaarlijks 70.000 stellen met minderjarige kinderen die besluiten uit elkaar te gaan, verloopt ongeveer 20% van de scheidingen problematisch.  Het boek Voorkom een vechtscheiding van Nancy Steutel helpt je te voorkomen dat je bij een scheiding jezelf én je kinderen kapotmaakt door een vechtscheiding. Blijf niet hangen in haat, woede en wrok, maar hervind de liefde die er ooit was en gebruik die om uit elkaar te gaan. Ik sta hier zo achter. Ik vind het echt onbegrijpelijk dat zoveel ouders het belang van hun kinderen omwille van hun eigen ellende uit het oog verliezen. Je kind staat toch ALTIJD voorop? Vorige week maandag presenteerde Kinderombudsman Marc Dullaert zijn nieuwe en effectievere aanpak van vechtscheidingen in zijn adviesrapport ‘Vechtende ouders, het kind in de knel’, waarin hij ervoor pleit het verplicht te stellen dat ouders minimaal één gesprek moeten voeren met een scheidingsmediator en verplicht voorlichting moeten volgen over wat scheiden voor kinderen betekent.

Nancy Steutel, auteur van het boek Voorkom een vechtscheiding, is blij dat er eindelijk landelijk aandacht is voor de gevolgen van een vechtscheiding. Steutel heeft jarenlang ervaring opgedaan om ouders en kinderen dichter bij elkaar te brengen. Als ervaringsdeskundige (gescheiden én kind van gescheiden ouders) heeft ze zelf een vechtscheiding voorkomen door te helen wat in haar kapot was gegaan.

In haar boek neemt Nancy je mee in haar ervaringen, de negatieve en de positieve, haar zoektocht naar geluk en haar verlangen naar verbinding en leven in liefde. Stap voor stap ga je aan de slag om je eigen waarheid te vinden, weg van wrok, haat en woede, op naar zelfbevrijding, naar vruchtbare relaties en een leven in liefde met je kinderen en je ex-partner. Kinderen kunnen kinderen blijven en vrijuit gaan spelen!

‘De do’s en don’ts als het onvermijdelijke staat te gebeuren: zéér aanbevolen!’
- Huub Stapel, acteur in Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus

<image005.jpg>Voorkom een vechtscheiding
Nancy Steutel

Paperback, 256 pagina’s
ISBN 9789021557427
€ 17,99
Verschijnt 23 september 2014

Ook verkrijgbaar als e-book

Lees ook:Voorkom een vechtscheiding, voor jezelf en de kinderen!
Lees ook:Voorkom een vechtscheiding…voor de kinderen!
Lees ook:Een derde kids ervaart scheiding ouders als vechtscheiding
Lees ook:Vechtscheiding gelijk aan kindermishandeling
Lees ook:Mindful ouderschap op de Eckhart Tolle manier

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voorkom een vechtscheiding voor DE KINDEREN!

  1. Lb.Koppenol

    Steeds meer verdienste aan alleen het word vechtscheiding. Terwijl vele duizenden gevallen van scheiding sprake is van letterlijke omgangsfrustratie c.q. vadervervreemding veelal gepleegd door vrouwen. Die vrouwen die vervolgens maar niet worden vervolgd voor letterlijke kindermishandeling wat deze dan plegen, want dat is het namelijk…Hoe fout en afleidend gaat dat nog worden en hoe schadelijk voor de gedupeerde kinderen duizenden? Terwijl de oplossing ligt in aanpak van daders. Haal daarnaast eindelijk de valse rapportages en verslagen in zaken uit familierechtsdossiers en geef geen gezag meer per automatisme, ook bij geboorte niet en met name niet aan mensen met ernstige geestesstoornissen zoals borderline er één van is. Met de kenmerken bedrog, liegen, manipuleren, verdraaien etc etc. Arme kinderen en verdere omstanders belanghebbenden. http://www.rgardner.com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>