Kinderen voor Kinderen wordt familiemusical

Het bekendste kinderkoor van Nederland ‘Kinderen voor Kinderen’ bestaat 35 jaar en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Niet alleen verschijnt Kinderen voor Kinderen 35 met de titel ‘Feest’ en is er een speciaal jubileumconcert in Theater Carré op 12 oktober, ook komt er een speciale jubileum-CD met de grootste hits uit de afgelopen 35 jaar. Als klap op de vuurpijl maakte de VARA en theaterproducent Cook a Dream vandaag bekend dat er voor het eerst in de geschiedenis een ‘Kinderen voor Kinderen familiemusical’ wordt ontwikkeld met de naam: ‘Waanzinnig Gedroomd’. Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen. De première vindt plaats op zondag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waarna de voorstelling ruim 130 keer te zien is door heel Nederland.Vandaag is er vanuit de familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’ en Kinderen voor Kinderen een grote liedjeswedstrijd uitgezet. Er mist op de 35ste cd én in de musical nog een liedje, waar Tjeerd P. Oosterhuis wel al de muziek voor heeft geschreven. Samen met zijn mede juryleden Maaike Ouboter, Roeland Fernhout en Mylène & Rosanne is hij op zoek naar jonge liedjesschrijvers. Voor de wedstrijd is er een lespakket ontwikkeld dat naar alle basisscholen van Nederland gaat, ook kunnen kinderen individueel meedoen via de website: www.waanzinniggedroomd.nl

Kinderen voor Kinderen 35e jubileumjaar

Op 18 april is de release van een speciale jubileum-CD met de grootste hits uit de afgelopen 35 jaar. In maart en april vinden voor het eerst ‘Kinderen voor Kinderen Dagen’ plaats in 6 theaters door heel het land. Op 25 april bij de 2e Koningsspelen op basisscholen wordt een wereldrecord-poging gedaan met het lied en de bijbehorende dans en clip op ‘Doe de Kanga’. In september volgt de release van Kinderen voor Kinderen 35 met de titel ‘Feest’. Zoals eerder vermeld, vindt het jubileumconcert plaats op zondag 12 oktober in Koninklijk Theater Carré en de première van  de Kinderen voor Kinderen Familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’ op 19 oktober in het DeLaMar Theater. Op TV is Kinderen voor Kinderen te zien in maart en april met een nieuw programma: ‘Kinderen voor Kinderen bij Zapp’. Vanaf september zijn er acht uitzendingen in aanloop naar het grote live concert in Carré; de TV-registratie van dit concert is begin november te zien.

http://www.kinderenvoorkinderen.nl

Lees ook:Finalisten liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend!
Lees ook:Isabelle wint liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen
Lees ook:Twaalf liedjes gekozen uit inzendingen liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen
Lees ook:Daphne Deckers’ boek wordt musical voor het hele gezin
Lees ook:Tweede theatervoorstelling Woezel & Pip in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>