Malta wint Junior Songfestival 2013

Ik kijk altijd enorm uit naar het Eurovisie Songfestival en ik ben blij te merken dat mijn dochter dat gen heeft meegekregen! Ze heeft vanavond genoten van het Junior Songfestival. Voor ons was het meteen duidelijk dat Wit Rusland het beste nummer ten gehore bracht, maar die moesten het doen met een derde plek. Malta (Gaia Gauchi) werd eerste. Niet helemaal mijn kindermuziek en ook mijn dochter was zwaar gepikeerd. Volgende keer beter! Nederland eindigde op een achtste plek met de zingende tweeling.

Lees ook:Nederlandse Ralf wint Junior Songfestival
Lees ook:Marcia & Anastacia, mierzoete Russische tweeling wint Junior Songfestival
Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival
Lees ook:Junior Songfestival: Amy, Shelley en Lisa zorgen voor een verlate beddtijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>