6-jarigen spelen wurgspelletjes op school…

Hier krijg ik nou echt de rillingen van: op een basisschool in het Limburgse Born spelen zesjarige kinderen wurgspelletjes met elkaar. Daarbij knijpen ze elkaar de keel dicht, tot ze zwart zien. Ik wil niet weten hoe schadelijk dat voor de hersenen is! Afschuwelijk! De klas staat onder verscherpt toezicht en uitgezocht wordt hoe de kinderen tot dit soort spelletjes komen. Bah! Je kind zal er bij in de klas zitten…

Lees ook:Zet kinderen in klassen regelmatig ergens anders
Lees ook:Lastige kinderen stoorzender voor rest van de klas
Lees ook:Bloedtoevoer hersenen minder tijdens spelen van games
Lees ook:Meer en meer kinderen onder toezicht
Lees ook:Kinderen en astma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>