Vaderschapstest binnenkort gewoon bij de drogist te koop

Is het kind nou wel of niet van mij? Die vraag zullen toch aardig wat vaders zich jaarlijks stellen. En ja, het blijft dan toch gissen. Tenzij je een DNA-test laat uitvoeren,w at voor veel twijfelende vaders dan weer net een stap te ver is. Maar dat kan binnenkort een stuk makkelijker… Nog eventjes en dan ligt er een nieuwe DNA-testkit voor vaderschap in 350 winkels van de Britse drogisterij Boots. In een tot vijf dagen weet je met behulp van de ‘AssureDna’-test wie de vader is van je kind. Ik ben benieuwd welke revolutie dat teweeg zal brengen! Voor de test zijn cellen nodig van vader, kind en moeder, verzameld uit de mond met een wattenstaafje. De staafjes worden vervolgens in een envelop gestopt met een kleurencode en opgestuurd naar de fabrikant, Angila DNA, voor analyse. Zowel moeder als vader moeten tekenen voor toestemming en beiden moeten een identiteitsbewijs meesturen. De test is verkrijgbaar voor iedereen vanaf 16 jaar en kost 30 pond. Daar bovenop komen de laboratoriumkosten van 129 pond.

Lees ook:Aandachtsconcentratietest
Lees ook:Kids willen meer tijd met papa en mama
Lees ook:Vader wil meer tijd voor de kinderen
Lees ook:Postzegel logica
Lees ook:Baby’s hebben niet zo’n slecht immuunsysteem!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>