Nijntje krijgt nieuwe kleren!

Aan sommige dingen moet je gewoon niet willen zitten. Nijntje is daar een voorbeeld van. Maar toch ben ik erg benieuwd naar wat nationale en internationale modeontwerpers met het konijntje van Dick Bruna gaan doen. Ze gaan namelijk feestjurken ontwerpen voor Nijntje. De feestjurken zijn vanaf 1 april te zien in het Dick Brunahuis in Utrecht, dat vijf jaar bestaat. Ter ere van dit jubileum ontwerpen mode-ontwerpers zoals Piet Paris, Saskia van Drimmelen en Jan Taminiau feestjurken voor een aardewerken Nijn van 40 centimeter hoog. De ontwerpers laten zich inspireren door het werk van Dick Bruna. Ook Dick Bruna zelf heeft een feestjurk ontworpen voor de nieuwe tentoonstelling Nijntje in de mode.

Lees ook:Nijntje heeft eigen boekenbon
Lees ook:Etiquette Clothiers lanceert unieke collectie Nijntje sokken
Lees ook:Nijntje de film is ‘Gouden Film’ met 100.000 bezoeker
Lees ook:Global Affairs lanceert nijntje-collectie
Lees ook:Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>