Ook kinderen kunnen lid worden van de ANWB

Kinderen van nul tot en met 14 jaar kunnen lid worden van de ANWB. De introductie van het ANWB Junior Lidmaatschap is woensdag op het hoofdkantoor in Den Haag.  Circa veertig basis- en middelbare scholieren uit het hele land kunnen tijdens een speciale kinderpersconferentie vragen stellen aan algemeen directeur Guido van Woerkom, maakte een woordvoerder dinsdag bekend. Heel handig als je met je fiets pech onderweg naar school krijgt… Of zit het anders?Het lidmaatschap voor kinderen is gratis. De juniorleden ontvangen net als hun ouders een lidmaatschapskaart. Daarmee krijgen ze onder meer korting op de entree van verscheidene attractieparken en bij ANWB-evenementen en gratis toegang tot het Verkeerspark Assen. Volgens de woordvoerder is het lidmaatschap vooral gericht op het bevorderen van de verkeersveiligheid van jonge weggebruikers. Aha… Niets mobiele hulp dus!

Lees ook:Kinderen inspecteren voor ANWB campings in binnen en buitenland
Lees ook:ANWB test 28 autostoeltjes; vijf stoelen scoren slecht
Lees ook:Tweedehands fietsen voor kinderen in asielzoekerscentra
Lees ook:Nieuw: ANWB Kinderatlas Reis rond de wereld
Lees ook:Laat je kind een museum ‘inspecteren’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook kinderen kunnen lid worden van de ANWB

  1. Van Kruisbergen

    Ik ben lid van de ANWB en wil mijn zoontje van 4 als lid aanmelden. Hoe moet ik dit doen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>