Nieuwe Linda in teken van (bekende) baby’s

De nieuwste Linda, nu in de winkel, staat helemaal in het teken van kinderen. Baby’s welteverstaan. Op de uitvouwbare cover zien we een groot aantal baby’s van BN’ers, van Kim-Lian van der Meij, Ruud de Wild, Nance en Dyanne Beekman. En in de Linda lezen we allemaal erg leuke en/of interessante babyverhalen. Enkele leuke babyfeitjes: 5% wordt geboren op de uitgerekende datum, Nederlandse baby’s gebruiken samen 180.000 ton aan wegwerpluiers en 15% van de pasgeboren kinderen is een huilbaby. Meer lezen? Ga naar de winkel en haal de nieuwe Linda!

Lees ook:Zwangerschap, wekelijkse nieuwsbrief
Lees ook:Kinderen die nooit op vakantie gaan…nu in de nieuwe Linda.
Lees ook:De SSH-methode bij huilbaby’s: werkt dat nou?
Lees ook:4% baby’s komt op uitgerekende datum ter wereld
Lees ook:Huilbaby? Lees eens wat vaker voor!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>