Baby van Bassie blijkt reclamestunt van Ohra

Heel Nederland is de afgelopen dagen in de ban geweest van de mogelijke voortplanting van Clown Bassie. Iedereen (ik ook) speculeerde over de mogelijkheid dat de roodharige én bejaarde clown een baby zou krijgen. Inmiddels is bekend geworden dat het een reclamestunt van Bassie met Ohra is. Een geslaagde reclamestunt, mogen we wel zeggen! We zijn er allemaal ingetrapt. Punt voor Ohra dat hiermee heel wat free publicity mee heeft verkregen. Toch jammer dat we deze kleine clownsbaby niet in het echt gaan aanschouwen…hij is wel leuk!

Lees ook:Bassie van Adriaan komt met eigen show op tv
Lees ook:Eerste foto baby van clown Bassie
Lees ook:Badr Hari schittert in pindakaas-commercial
Lees ook:Ymre Stiekema ‘rent’ dochter in Bugaboo door het park
Lees ook:Baby voor Yolanthe en Wesley?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>