Eindelijk!!! Rookverbod horeca van kracht!!!

Vandaag is het zover: met je kinderen een taartje eten bij de Hema is weer mogelijk; roken is vanaf nu verboden in horecagelegenheden. Wat hebben we hier lang op gewacht! Het toppunt van mijn irritatie werd bereikt toen ik met mijn zoontje een ijsje ging halen bij de snackbar. Om ons heen stonden volwassenen te roken terwijl ze op hun patatbestelling stonden te wachten. Die 5 minuten hadden ze niet het fatsoen het te laten of even buiten te gaan staan. Mijn zoontje heeft astma, en dus heb ik hem even buiten moeten laten wachten tot ik aan de beurt was. Omgekeerde wereld? Vanaf nu dus niet meer!En laat die boetes maar komen aan een ieder die het rookverbod negeert. En niet alleen aan de eigenaren van horecaondernemingen, ook aan degene die die sigaret vasthoudt.

Lees ook:Verbod op roken bij kinderen
Lees ook:Kinderen beleven gesprekken over roken anders dan ouders
Lees ook:Buiten roken net zo schadelijk voor kinderen als soms binnen roken
Lees ook:Verbod op roken bij kinderen en zwangere vrouwen
Lees ook:Rolbevestigend ‘werkje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>