Suske en Wiske hebben metamorfose ondergaan

Het moderne kind doet niet meer aan stripboeken. Het moderne kind vergaapt zich aan Suske en Wiske in 3D uitvoering. Persoonlijk vind ik het er maar raar uitzien. Doe mij de strips maar! De nieuwste Suske & Wiskefilm is heel anders dan zijn voorgangers. In België zijn deze week de eerste beelden van de nieuwe film verschenen, die eind dit jaar in de bioscopen moet gaan draaien. In 3D, met andere kleren. De film is gebaseerd op de strip ‘De Texasrakkers’ uit 2000. Wat vinden jullie? Verlangen jullie terug naar de oude S&W of gaan jullie met de kids naar de film?

Lees ook:Er komt weer een nieuwe Ernst en Bobbie film aan!
Lees ook:Suske en Wiske leren kinderen veilig internetten
Lees ook:Cinemum: met je baby naar de film
Lees ook:K3 in nieuwe bioscoopfilm: K3 Dierenhotel
Lees ook:Te jonge kinderen horen vaker nee als ze film of game willen kopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>