Documentaire ‘Bulgaria’s abondened children’: reality horror

Vanavond zendt de Belgische zender Eén de gruweldocumentaire 'Bulgaria's abondened children' uit. Gisteren zag ik toevallig een voorstukje voorbij komen en het is meer dan verschrikkelijk. Zo is er bijvoorbeeld een duim afgezet bij een kind dat maar bleef duimen… Het gevoel iets aan deze situatie te moeten doen (maar wat?) maakt je bijna gek. Totaal uitgemergelde kinderen die geen liefde of aandacht krijgen. Je moet er een sterke maag voor hebben, maar als je beschikt over een doos tissues en een enorme drang iets te doen aan dit soort horrorsituaties (want dit is dus ook de EU!), raad ik je aan 23.20 te kijken. Zie hieronder een deel van de documentaire.  

Lees ook:Zwangere Finse vrouwen krijgen allemaal complete babyuitzet
Lees ook:Militair verrast dochtertje met terugkomst (filmpje)
Lees ook:Aan de Haak: voor de leukste gehaakte cadeautjes!
Lees ook:Je kind laten snacken? Geef ‘m iets bekends!
Lees ook:Dagje uit met je kind: wat moet je met ze doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>