Obesitas kinderen schuld van werkende vrouwen

We kunnen het ook echt niet goed doen. Niet werken is geen optie, wel werken is zielig voor het kind. En nu blijkt dat door onze carrièredrift ook nog eens het aantal gevallen van obesitas explosief gestegen is. Althans, zo zou blijken uit een Brits onderzoek. Toch kan ik er wel een beetje inkomen. De controle op de kinderen wordt steeds minder, de snelle hap steeds veelvuldiger. Er kan een kern van waarheid inzitten. Lees hier een artikel over dit onderwerp en oordeel zelf!

Lees ook:Kindvrije horeca helemaal zo gek nog niet
Lees ook:Geanimeerd digitaal lezen vergroot woordenschat kind
Lees ook:Gehandicapte kids niet welkom in Plopsaland?
Lees ook:Voorlichting over voortplanting aan donorzaad-kinderen
Lees ook:Arme kinderen nemen minder vaak deel aan verenigingsactiviteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>