Moeder stopt baby in de magnetron

Ik zeg directe onzetting uit de ouderlijke macht. Onvoorwaardelijk en permanent. De Amerikaanse politie heeft namelijk een 29-jarige vrouw aangehouden omdat zij haar baby in een magnetron had gedaan. Weer tyspisch 'gevalletje Amerika', maar het maakt het er niet minder triest om. Wat bezielt sommige mensen toch? Het meisje heeft de bizarre actie in elk geval wel overleefd.

Ze liep geen brandwonden op omdat de magnetron op een lage stand was gezet. De oom van de baby had het meisje in de keuken ontdekt nadat hij de baby had horen huilen. Hij bevrijdde het meisje uit haar benarde positie.

De oom was naar het huis gekomen om de spullen van de vader van de baby op te halen.

Lees ook:Baby van nog geen drie ons en slechts 22 weken oud overleeft
Lees ook:ADV: Ludieke actie van de Brandwonden stichting
Lees ook:ADV: Grootste rookmelderalarm ooit
Lees ook:Baby van vier maanden sluit vader buiten auto
Lees ook:Interseksuele baby’s mogen in Duitsland geregistreerd worden zonder geslacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>