Alles voor een happy meal: kleuter stapt alleen in de tram!

Vandaag gelezen op Telegraaf.nl:  Een 4-jarig vermist kereltje uit Den Haag heeft gistermiddag nadat hij zijn ouders tijdens het kerstshoppen was kwijtgeraakt de tram genomen naar een even verderop gelegen McDonalds en daar uren zitten wachten op z'n ouders. Zo blijkt maar weer at je ze echt geen seconde alleen kunt laten. 
 Het jongetje, Raimen, was met z'n vader en moeder in het winkelcentrum Het Kleine Loo in Den Haag. Toen zijn ouders hem misten, sloegen zij direct groot alarm. Met man en macht werd vervolgens gezocht, maar het ventje was nergens meer te bekennen. Ooggetuigen wisten de politie te vertellen dat zij hem op tramlijn 2 hadden zien opstappen en de volgende halte weer hadden zien uitstappen. Na onderzoek bleek het mannetje braaf achter het raam van de McDonalds in het winkelcentrum Leidschenhagen te zitten.

Lees ook:12-jarige redt vader die epileptische aanval in auto krijgt
Lees ook:De leukste tweedehands kinderkleding vind je bij…
Lees ook:Winterefteling zorgt voor teleurstelling deze vakantie
Lees ook:Moeder laat kind (6) nachtje alleen thuis
Lees ook:Vader brengt eigen pestende kinderen naar de politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>