Anna Nicole Smith verft haar baby om echte vader te omzeilen

Nou moet ik ook eerlijk zeggen dat ik een beetje vreemd heb opgekeken van de rossige haartjes van mijn dochter (oké, tijdelijk bijna oranje…) maar ik zou het niet in mijn hoofd halen om te doen wat Anna Nicole Smith met haar babay doet. Ze verft het haar van haar bijna twee maanden oude dochter donker, aldus de advocaat van haar ex-vriend Larry Birkhead.

Op die manier zou Smith het willen doen lijken alsof haar huidige vriend, de donkerharige Howard K. Stern, de vader is van het meisje. Birkhead, die blond is, beweert de echte vader te zijn en zegt dat de baby ook blond is.

Birkhead laat zijn advocaat uitzoeken of het verven van het haar van het kind schadelijk is voor haar gezondheid. Ook eist hij een DNA-test om te bewijzen dat hij de vader is. Op 8 november komt de zaak voor de rechter.

Hebben deze mensen nou werkelijk helemaal niets anders te doen?

De dochter van Smith, Danielynn Hope, werd op 7 september geboren in een ziekenhuis op de Bahama’s. Drie dagen later overleed in datzelfde ziekenhuis haar broer, de 20-jarige Daniel Smith, aan een fatale combinatie van pijnstillers en antidepressiva.

Lees ook:Dochter Anna Nicole Smith is kindermodel
Lees ook:Blond&Blond: funky kleding voor stoere kids
Lees ook:Vechtscheiding gelijk aan kindermishandeling
Lees ook:9-jarige krijgt baby
Lees ook:Vrouw bevalt van dochter en komt met zoon thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>