Poetin kuste Nikita

Poetin beantwoordde van de week op Internet allerlei persoonlijke vragen. Bijvoorbeeld: Waarom had hij het jongetje Nikita op 28 juni op zijn buik gekust? Die dag nam Poetin een bad in de menigte voor de muren van het Kremlin, mogelijk op aandringen van zijn Amerikaanse pr-bureau Ketchum. Poetin ging door de knieën om de kleine Nikita toe te spreken, trok diens hemdje omhoog en kuste hem op de buik.

Poetin: „Hij zag er – eh – leek mij heel serieus en onafhankelijk, en tegelijk zo lief, zoals kinderen zijn. Ik wilde hem knuffelen als een klein poesje, het was een emotioneel gebaar. Hij zag er zo lief uit. Meer was het niet.”

De kleine Nikita is opgespoord door de krant Izvestija. Hij zou zich sinds het incident niet hebben gewassen. „Ik vond hem aardig en hij vond mij aardig en ik wil president van Rusland worden.”

Bron: NRC

Lees ook:4Muurstickers Anne Claire Petit: geweldig in de kinderkamer!
Lees ook:Hilary Duff heeft navelstreng als aandenken bewaard
Lees ook:Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter
Lees ook:Zo lief kunnen ooms voor kleine nichtjes zijn..
Lees ook:Niet met je handen aan een zwangere buik komen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>