Opvoedingsondersteuning

In het algemeen zijn ouders tevreden over de manier waarop ze opvoeden. Maar alle ouders hebben wel eens vragen, en een op de tien ouders vindt opvoeden zwaar. Dan zijn zij gebaat bij opvoedingsondersteuning. De factsheet ‘Ouders en hun behoeften aan opvoedingsondersteuning’ geeft een bondig en feitelijk overzicht van de vragen die ouders hebben, de soort hulp die ze wensen en de ondersteuning die ze krijgen. Ook komt ter sprake wat er bekend is uit onderzoek en hoe opvoedingsondersteuning geregeld is in Nederland. De informatie is bedoeld voor beleidsmakers en beroepskrachten die werken met en voor gezinnen, ouders, kinderen en jongeren.
Lees hier het factsheet.

Lees ook:In ieder dorp en in iedere stad een gezinscentrum
Lees ook:Jeugdzorg niet erg bekend
Lees ook:WK en kinderen
Lees ook:Suzanne Rethans geeft met boek antwoord op het grote ‘Waarom?’
Lees ook:Rouvoet pakt stoute kinderen onder de tien aan: verplicht naar een internaat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>