Lars de ijsbeer kleurplaat wedstrijd

De ANWB organiseert een tekenwedstrijd rond de nieuwe bioscoopfilm van Lars de ijsbeer. Het tijdschrift De Kampioen geeft 10 pakketten weg met 2 bioscoopkaartjes, een boek, kinderwantjes en een dvd. Download de kleurplaat van De Kleine IJsbeer en stuur de inzending vóór 6 mei naar de Kampioen. De film draait vanaf 26 april.

Lees ook:Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!
Lees ook:Kinderboeken in het Lettertype Dyslexie: 27 augustus
Lees ook:K3 in nieuwe bioscoopfilm: K3 Dierenhotel
Lees ook:Frans Bauer in Sinterklaasfilm
Lees ook:Doe de Frozen-quiz met je kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>