Borstvoeding: wat is wel en wat is niet waar?

Wel of geen borstvoeding, voor veel vrouwen is het niet eens een vraag, die weten allang wat ze willen. Maar mocht je nog twijfelen en iets meer over borstvoeding willen weten, dan raad ik je aan dit artikel op HLN even te lezen. Daarin worden de feiten en fabels over borstvoeding op een rijtje gezet. Want is het nou wel of niet goed voor het IQ van je baby? En verlies jij er nou wel of niet sneller je zwangerschapskilo’s door? Lezen!

Lees ook:Hoe zit het nu echt? Boek over zwanger zijn!
Lees ook:De fijnste hotels waar ook je kind het leuk heeft!
Lees ook:Zo laat je je kind fruit eten!
Lees ook:Borstvoeding voorkomt gezondheidsproblemen moeder
Lees ook:Jongere moeders stoppen sneller met borstvoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>