Negenmaandenbeurs pakt ook in 2014 groots uit

De Negenmaandenbeurs, het grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap, gaat in februari weer van start in Amsterdam RAI. Van 19 tot en met 23 februari 2014 kunnen aanstaande en jonge ouders zich weer laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Voor de 29ste keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten. Nieuw tijdens Negenmaandenbeurs 2014 is het ‘Trend & Kennisplein’. Dit plein staat volledig in het thema van deskundig advies. Op het plein kunnen ouders ervaringen uitwisselen met elkaar en informatie inwinnen. Daarnaast zijn er deskundigen aanwezig die jonge en aanstaande ouders informeren over onder andere voeding, verzorging en veiligheid. Advies, informatie, ondersteuning en inspiratie is wat het Trend & Kennisplein biedt voor jonge en aanstaande ouders. Daarnaast kunnen aanstaande en jonge moeders hier ook Mini Mama Masterclasses volgen. Bij deze Masterclasses staan onderwerpen als veilige kamerinrichting, hulp bij borstvoedingproblemen en zindelijkheidstraining centraal.

Inspiratie voor de kinderkamer

Baby ShoppingPlaza biedt dit jaar op de beursvloer babykleding en accessoires aan voor zowel moeder als kind. Voor veilig online shoppen kunnen ouders terecht bij de Babyplaats Webshop Paviljoen. Ook het Kinderkamer KunstStraatje en de Geboortekaartjes Straat zijn deze editie weer te vinden op de Negenmaandenbeurs. Ouders die nog inspiratie zoeken voor een kinderkamer of voor een geboortekaartje kunnen bij deze straten terecht. Aanstaande moeders die geschikte positiekleding zoeken, kunnen de diverse mode- en productshows bijwonen.

Baby Innovation Award

Ook in 2014 wordt de Baby Innovation Award uitgereikt op de Negenmaandenbeurs. Degene met de meest innovatieve, veiligste en handigste kinderwagen, buggy, ledikant, autostoel, draagzak, fles of speen ontvangt de Baby Innovation Award. Per productgroep is er één winnaar. Winnaars van 2013 zijn onder andere Cybex Sirona Autostoel, The Original Ba flessenhouder en Milestone Baby Cards. Een nieuw product aanmelden voor de Baby Innovation Award 2014 kan via www.babyinnovationaward.nl.

Facts & figures Negenmaandenbeurs 2013

Praktische informatie Negenmaandenbeurs
De Negenmaandenbeurs 2014 wordt van 19 tot en met 23 februari gehouden in Amsterdam RAI hal 9 en 11. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 en op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur. Toegangskaarten zijn te koop vanaf €14.95. Goedkoop reizen met NS kan vanaf ieder station in Nederland voor € 18.00. Meer informatie is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl en Facebook.

Lees ook:Opwarmen voor de 30e Negenmaandenbeurs
Lees ook:Wie heeft het meest innovatieve babyproduct gefabriceerd?
Lees ook:Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2014 bekend
Lees ook:Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2015 bekend!
Lees ook:Mamavriendelijke kolf in de finale Innovation Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>